Društvo jedrskih strokovnjakov Slovenije  

 

 

 

DJS je aktiven na Twitterju

Društvo jedrskih strokovnjakov Slovenije je prisotno na Twitterju, kjer si bomo pod uporabniškim imenom @NucSociety_SLO prizadevali obveščati in ozaveščati o različnih temah, povezanih z jedrsko energijo, znanostjo in tehnologijami ter njihovo uporabo v miroljubne namene. Zaradi vzpostavitve digitalnih komunikacijskih povezav s tujimi in mednarodnimi jedrskimi strokovnimi, znanstvenimi in drugimi organizacijami bomo večino tvitov oblikovali v angleškem jeziku. Končni cilj naše dejavnosti na socialnih omrežjih (poleg Twitterja tudi Facebook) pa je naslednji: o jedrski energiji, znanosti in tehnologijah obveščati in ozaveščati slovenske deležnike – medije, odločevalce, širšo strokovno javnost, nevladne organizacije ter druge zainteresirane posameznike in organizacije.

 

Aktivacija DJS na Twitterju je tudi pomemben del našega sodelovanja v globalni pobudi Nuclear4Climate. Velik del te kampanje, ki v okviru priprav na decembrski COP21 promovira jedrsko energijo kot pomemben del rešitve v boju s podnebnimi spremembami, se namreč odvija prav prek socialnih omrežij.

Vsi člani društva vabljeni k aktivnemu sodelovanju v tvitosferi!

Če imate vseeno raje bolj klasične elektronske komunikacijske kanale, pa lahko predloge tem za objave posredujete tudi po e-pošti: nss@ijs.si